דף הבית מתכונים  / מתכונים עם המפ / סלט קייל גוג’י
2 מתכונים

סלט קייל גוג’י
12-07-2017

באדיבות השף ניר לוי

%d7%9b%d7%a4%d7%aa%d7%95%d7%a8

סלט בריאות קל מאוד להכנה ומלא באנרגיה, בסידן, בוויטמינים ובמינרלים. תותי גוג'י מעניקים למנה את נוגדי החמצון מעכבי הזיקנה, ועלי קייל (Kale) מוסיפים ויטמינים כמו A, C, K ומנגן. הטעם של העלים מריר מעט וכשמוסיפים אותו לסלט הוא אמנם סופג את שאר הטעמים, אבל בולט במרקם המעט פריך ובטעם המופלא שלו.

מצרכים

זר עלי קייל

חופן אגוזי לוז קצוצים גס

חופן תותי גוג'י

לרוטב

מיץ מחצי לימון

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות דבש

מעט מלח

מעט פלפל שחור

שמן זרעי המפ

אופן ההכנה

מפרידים מעלי הקייל את הגבעול הקשה. קוצצים את עלי הקייל לרצועות דקות.

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב למרקם אחיד.

מערבבים את הקייל עם הרוטב ומעסים את את העלים היטב כדי לרכך אותם מעט.

מוסיפים את האגוזים והגוג'י ומערבבים.

תגובות

למעלה